Er du i tvivl om der er træning, så kan du altid sende en sms til vores instruktør Andreea (tlf. 92 25 49 68)

Alle kan deltage til MotionsCross – uanset hvilket hold, vil der være træning som blevet tilpasset netop DIT niveau.

Hvad er MotionsCross?

MotionsCross er et nyt tilbud som Hadsund Hallerne udbyder.

Træningstider

Mandag: kl. 10.00 – 11.00 (Hal D) *Zumba Gold*

Mandag:  kl. 15.15 – 16.15 (Hal D) *MixCross*

Tirsdag: kl. 16.15 – 17.15 (Hal C) *TempoCross*

Fredag: kl. 16.00-17.00  (Hal D) *FlexiCross* 

Søndag: kl. 09.00 – 10.00 (Hal D) *Zumba*


Alle træningstider er gældende fra 1. August 2021.

Pris

Kr. 30,-/gang.

Kr. 200,-/måned:

For dette beløb er der fri adgang til holdtræning såvel som motionscentret

OBS: Betaling foregår ved instruktøren eller halinspektøren enten kontant eller via MobilePay.

Instruktører

Maj-Britt Kristiansen (telefon 29269967)

Andreea Cristina Enache (telefon 92254968)

Holdbeskrivelser

HverdagsCross – med udgangspunkt i dagligdagsbevægelser, træner vi med fx elastik og redondobolde for at gøre kroppen stærk til hverdagen. Det vil sige at der trænes styrke, balance og stabilitet. Træningen foregår i et stille og roligt tempo, hvor der er tid til at fokusere på at udføre de enkelte øvelser korrekt. Vi kommer omkring hele kroppen i løbet af en time. Træningen er gavnlig for alle uanset alder og niveau og kan tilpasses til den enkelte deltager.

TempoCross – er til dig som gerne vil have trænet kroppens store muskelgrupper igennem en række kropsøvelser som kombinerer bl. a. styrke og hastighed med balance og smidighed.
ADVARSEL: Det vil give høj puls og højt humør 😉 – også er det stærkt vanedannede 😝

PulsCross – er for dem som kan lide træning med fart på. Vi træner hele kroppen funktionelt med en blanding af kropsvægtøvelser og øvelser med bl.a. håndvægte, barbells og kettlebells. Vi udfordrer kroppen med intense arbejdsintervaller og korte pauser mellem arbejdsintervallerne, så vi får både trænet styrke og får pulsen op.

FlexiCross – er for dem som vil træne deres mobilitet, fleksibilitet og balance. Træningen foregår i et roligt tempo med fokus på at få vores led ud i yderstillinger og derved opbygge større mobilitet og fleksibilitet, som kommer os til gavn i hverdagen.  Træningen er bygget op om en blanding af øvelser fra bl.a. yoga, pilates og øvelser med små håndvægte. Træningen bliver tilpasset den enkelte deltagers niveau og udfordringer.

MixCross – er en god blanding af øvelser der træner vores kondition, styrke, stabilitet, mobilitet/fleksibilitet og balance. Træningen vil typisk være stationstræning, som vi kender det fra cirkeltræning, med skiftevis arbejdsinterval og pause, hvor man skifter til ny øvelse. En god omgang helkropstræning der er mindre intenst end Pulscross, men stadig tempofyldt.

 

Zumbaer en sjov, glædesfyldt, og effektiv motionsform, der kombinerer dansens glade elementer fra bl.a. salsa, merengue, reggaeton, samba, og hip hop med fitness- eksotiske latinske rytmer og fede internationale beats.

Rutinerne i Zumba er en kombination af hurtige og langsomme rytmer, og er særdeles effektiv til både vægttab og toning af kroppen.

Det er sjovt, spændende og giver en super effektiv fedtforbrænding, og ikke mindst – det er nemt at følge for alle. Så længe du elsker god musik, så er det lige meget hvilken form du starter i.

Rutinerne i Zumba er en kombination af hurtige og langsomme rytmer, og er særdeles effektiv til at forbrænde mange kalorier, og derved tone kroppens muskler. Du får pulsen op, masser af sved på panden og samtidig med får du det megasjovt. Før du ved af det, er du kommet i bedre form, og dit energi niveau bliver skyhøjt!

Zumba GOLD – er en sjov og effektiv motionsform, der kombinerer latin danseelementer i en ny og utraditionel træningsform, du vil elske. På ZUMBA  GOLD er koreografien nem at følge og intensiteten lavere end på de traditionelle Zumba timer. Timen er en god all-round træning for hele kroppen i takt til skønne rytmer, du ikke kan stå stille til.
Det giver en god  helkropstræning med både puls og balance som kan hjælpe til at; Forbedrer koordinationsevnen samt give et boost af positiv energi til din hverdag.

**ZUMBA GOLD henvender sig til seniorer og/eller nybegyndere i Zumba®. Du behøver IKKE at være god til at danse eller være i super form, når du starter. Formen kommer hen ad vejen, mens du danser og har det sjovt.**